Metacon-Next deuren

Metacon-Next deuren laten monteren? Dit is een merk dat verschillende soorten deuren produceert, waaronder rolluiken en branddeuren. Doordat Metacon-Next veel verschillende deuren produceert, biedt het merk een totaaloplossing voor verschillende situaties. Alle bedrijfsdeuren zijn geproduceerd conform de internationale wetgeving.

Bekijk het aanbod aan kwalitatieve rolluiken en branddeuren en vraag een offerte aan. Doordat we meer dan 18 jaar ervaring hebben in het vak, kunnen we u als de beste adviseren. Neem contact op of vraag een offerte aan.

Metacon: opgericht in 1927

Het merk Metacon is opgericht in 1927 en richt zich sinds 1980 op de productie van constructiewerken, industrieel zware rolluiken en stalen zonweringen. Door de jaren heen is dit merk uitgegroeid tot een grote speler op de markt van onder andere bedrijfsdeuren. Alle Metacon deuren zijn gecertificeerd op het gebied van internationaal geldende wetgeving. Bovendien bieden ze in iedere situatie beveiliging tegen vandalisme en inbraak.

Rolluiken

Metacon is innovatief in bedrijfsdeuren en produceert inbraakwerende rolluiken van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wist u dat dit merk het breedste palet van ons land biedt op het gebied van rolluiken? Zo heeft u de keuze uit een rolluik, rolhek, schuifdeur of schaarhek met geperforeerde lamellen, dichte lamellen of transparante lamellen. Bovendien heeft u de keuze uit een verscheidenheid aan hoogwaardige materialen.

Van rolluiken van staal tot polycarbonaat, roestvaststaal of aluminium. Ook bepaalt u helemaal zelf of u gaat voor een handbediende of motor aangedreven variant. Ten slotte kunt u de rolluiken indien gewenst uitbreiden met ventilatieroosters of zichtvensters. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Branddeuren

Veiligheid voor onder andere mens, dier en materialen gaan natuurlijk boven alles. De branddeuren van Metacon dragen hier aan bij. In ons assortiment vindt u producten zoals brandwerende rolschermen, brandwerende overheaddeuren en brandwerende roldeuren van Metacon. Wanneer er brand is, moeten de personen in het gebouw uiteraard zo snel mogelijk in veiligheid worden gebracht.

Deuren van verschillende merken

Naast Metacon deuren, verkopen wij van van den Berg bedrijfsdeuren ook producten van andere merken. Zo verkopen wij ook:

Inclusief montage

Nadat u de Metacon bedrijfsdeuren aangeschaft heeft, moeten deze producten natuurlijk ook nog gemonteerd worden. Onze monteurs hebben ervaring met de montage van bedrijfsdeuren van allerlei merken, ook van Metacon. Alle monteurs uit ons montageteam beschikken over een VCA certificatie en een heftruck en hoogwerker certificaat. Ook beschikken zij over een GPI-certificaat en de NEN3140 keuring. De monteurs hebben alle benodigdheden voor deskundige montage bij de hand in de een royaal ingerichte bus.

Kom met ons in contact!

Wilt u graag dat wij uw bedrijfsdeur monteren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Of kom telefonisch met ons in contact door te bellen naar 033-2990116.

Contact opnemen Bel ons: 033-2990116