Snelloopdeuren voor een optimale stroom

Wist u dat snelloopdeuren de oplossing kunnen zijn voor uw onderneming? Een snelloopdeur bestaat uit een doek dat wordt aangedreven door een snelle motor. De deur wordt op deze manier op hoge snelheid omhoog, omlaag of zijwaarts verplaatst. Deze type deuren zijn ideaal op plaatsen waar luchtverplaatsingen geminimaliseerd moeten worden in verband met bijvoorbeeld hygiëne of temperatuurverschillen.

“Voor iedere logistieke situatie de juist snelloopdeur”

Bovendien wordt de kans tot aanrijdschades tot een absoluut minimum worden beperkt. Wij leveren voor iedere situatie het juiste type snelloopdeur.

Offerte aanvragen Bel: 033 – 299 01 16

Gele snelloopdeur in een groot warenhuis

Optimaliseren van de stroom aan mensen en goederen

In ieder bedrijfspand – waarschijnlijk ook in uw bedrijfspand – is sprake van een constante stroom van goederen en mensen. Deze stroom probeert u natuurlijk zo goed mogelijk te optimaliseren. Maar hoe?

Snelloopdeuren of snelroldeuren zijn ideale producten voor het optimaliseren van de verkeersstroom binnen het bedrijfspand, doordat de deuren razendsnel openen en weer sluiten. Daardoor lopen uw medewerkers geen vertragingen op tijdens het productieproces, of bij de uitgang van de garage.

Duurzaam bedrijfspand

Blauwe gesloten snelloopdeur in een warenhuisBovendien draagt een snelloopdeur ook nog eens bij aan de het verbeteren van de klimaatregeling én besparen ze energie. Ze sluiten immers snel, waardoor er geen warmte of juist kou verloren gaat. Oftewel: het laten plaatsen van een snelloopdeur is een goede stap voor een duurzaam bedrijfspand. U bespaart veel energie, waardoor u uiteindelijk ook veel kosten bespaart.

Vele toepassingen

Snelloopdeuren zijn ideaal voor een verscheidenheid aan toepassingen. Waaronder voor de volgende logistieke situaties waarin klimaatbeheersing, tochtwering en hygiëne cruciaal zijn:

  • Hygiënische ruimtes
  • Winkelpanden
  • Koelcellen en vriescellen
  • Distributiecentra
  • Levensmiddelenindustrie

“Wij ontzorgen u van A tot Z. Van deuren leveren, veilig werken op hoogte tot aan het de- en monteren”