Kone deuren

Van den Berg Bedrijfsdeuren is partner van Kone! Wilt u een Kone deur aanschaffen? Kone produceert personendeuren en industriële deuren voor vele gebouwen. Hierbij kunt u denken aan automatische draaideuren, sectionaaldeuren, automatische schuifdeuren en snelloopdeuren. Deze deuren dragen bij aan de betrouwbaarheid, veiligheid, en toegankelijkheid, zijn esthetisch en zorgen voor meer gebruiksgemak.

Wij van Van den Berg Bedrijfsdeuren kunnen deze leveren en op vakkundige wijze voor u monteren. Heeft u vragen over de planning, montage of offertes, neem dan gerust contact op of vraag een offerte aan. 

Bent u reeds een (service)klant van Kone of is uw nieuwbouwproject net afgerond? Dan vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met de service afdeling van Kone.

Kone deuren aanschaffen

Waarom Kone deuren aanschaffen bij Van den Berg Bedrijfsdeuren?

  • Snelle service
  • Goed bereikbaar
  • Grote eigen voorraad
  • Goed opgeleid personeel
  • VCA-gecertificeerd en VIA-gecertificeerd, NEN3140, hoogwerker- en heftruckcertificaat
  • Merkonafhankelijk

Personendeuren

Wij verkopen verschillende Kone deuren, waaronder personendeuren voor gebouwen. Automatische deuren zijn er een van. Deze automatische deuren zorgen voor de meest veilige toegankelijkheid van gebouwen en zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Automatische draaideuren zijn geschikt voor diverse toepassingen en zijn krachtig, stil en energiezuinig doordat ze beschikken over een volautomatische draaideuraandrijving.

Ten slotte verkopen we ook tourniquet personendeuren van Kobe. Deze zorgen ervoor dat de gebruikers van dit gebouw het gebouw snel en efficiënt kunnen betreden én verlaten. Zodoende bespaart u energiekosten.

Industriële deuren

Naast personendeuren, leveren en monteren wij ook industriële deuren van Kone. Deze deuren spelen een cruciale rol in situaties waarin onder andere materialen, mensen en machines van de ene naar de andere plek gaan binnen gebouwen. De industriedeuren van Kone worden veel gebruikt in de productie. Hierbij kunt u denken aan onder andere hefdeuren. Doordat ze compact gebouwd zijn, nemen ze weinig inbouwruimte in.

Daarnaast zijn ze lichtdoorlatend, waardoor u minder energie verbruikt wordt en er een prettige werkatmosfeer ontstaat. Verder verkopen wij ook overheaddeuren/sectionaaldeuren. Deze buitendeur is een duurzame uitkomst om artikelen op een adequate manier te verplaatsen. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor snelloopdeuren van Kone. Deze deuren worden snelloopdeuren genoemd omdat ze een snelle openingstijd hebben. Dankzij die snelle openingstijd kunt u de luchtstroming en de temperatuur in het pand optimaal beheersen.

Deuren van andere merken

Naar deuren van Kone, verkopen wij ook kwalitatieve deuren voor in gebouwen van andere merken. Doordat we merkonafhankelijk zijn, kunnen we altijd de gepaste hulp of deur bieden. Zo verkopen wij ook deuren van:

Kom met ons in contact!

Wilt u graag dat wij uw bedrijfsdeur monteren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Of kom telefonisch met ons in contact door te bellen naar 033-2990116.

Contact opnemen Bel ons: 033-2990116