BMP deuren

BMP Nederland is een onafhankelijke vestiging in Nederland en België. Het productiebedrijf in Noord-Italië produceert ruim 10.000 deuren per jaar en werkt over de gehele wereld. De industriële deuren van BMP kunnen ieder prijsvergelijk aan en zijn er in tal van vormen en maten.

De hoge snelheid tot 2,5 m/s van de Dynamicroll® snelroldeur en de verschillende bedieningsmogelijkheden zorgen ervoor dat uw personeel maximaal flexibel is en minimaal wordt gehinderd in hun werkomgeving. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken.

Door de automatische sluiting en snelheid van de Dynamicroll®, staat de snelsluitdeur steeds korte tijd open. Dit minimaliseert warmte-, koude- en drukverlies. Ook bij dichtstand kunnen deze verliezen geminimaliseerd worden dankzij de nagenoeg perfecte afdichting met onze unieke, gepatenteerde magneetsluiting. Hiermee bespaart u energiekosten.

Ook bespaart u met de Dynamicroll® op herstel- en onderhoudskosten en heeft u minder uitvalperiodes. De robuustheid, zelfherstellendheid en afwezigheid van harde delen in het doek zorgen hiervoor. De deur zal door zijn flexibiliteit immers minder snel schade oplopen en storingen zijn vaak door u zelf te verhelpen. Bovendien is de deur eenvoudig te installeren en de installatiekosten zijn dus laag.

De Dynamicroll® zorgt met zijn automatische sluiting en goede afdichting ervoor dat uw werkomgeving goed en vrijwel continu is afgesloten van tocht, vocht en kou. De snelheid en flexibiliteit minimaliseren vervelende obstructies en wachttijden voor uw personeel en uw bedrijfsproces. Dit garandeert een prettige werkomgeving en een gezonder klimaat, waardoor de tevredenheid van uw werknemers zal stijgen en het ziekteverzuim zal dalen.

De BMP-snelroldeuren zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, toepasbaar in (zware) industrie, logistiek, vriescellen, koelcellen, supermarkten, retail, parkeergarages, etc.

Bekijk de brochure

Welk type BMP bedrijfsdeur past het beste bij uw bedrijfsgebouw? Wij bieden graag onze hulp aan om dit lastige vraagstuk te beantwoorden. Als u meer informatie wenst over een van onze producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier alle merken ter beschikking.