Specialist in industriedeuren en automatische deuren

Voor meer informatie over onze diensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

Offerte aanvragen

Over Van den Berg Bedrijfsdeuren

Van den Berg Bedrijfsdeuren is gespecialiseerd in het verrichten van montage- en servicewerkzaamheden aan garage- en bedrijfsdeuren.

In 2002 zijn wij begonnen als ZZP’er en nu – ruim 21 jaar later – zijn wij uitgegroeid tot een VCA-gecertificeerd bedrijf met een Veiligheid in Aanbesteding (ViA) trede 2, gevestigd in Bunschoten. Ons team bestaat uit enthousiaste en goed opgeleide monteurs, vertegenwoordigers en logistieke medewerkers die jarenlange ervaring hebben. Onze monteurs beschikken allemaal over een VCA-, GPI-, hoogwerker- en heftruckcertificaat, NEN3140 en rijden in een royaal ingerichte bus met goedgekeurd gereedschap.

Tevens beschikken we over meerdere hoogwerkers, heftrucks, aanhangwagens en een Hoeflon C1. Hierdoor kunnen wij u van A tot Z ontzorgen: van deuren leveren, veilig werken op hoogte tot aan het monteren. Ook het demonteren en afvoeren van uw oude deur is voor ons geen probleem.

Samen door één deur

Doordat we een groot gedeelte van onze materialen op voorraad hebben of deze snel kunnen leveren uit ons grote netwerk, zijn we erg flexibel en kunnen wij u snel van dienst zijn. We zijn merkonafhankelijk en kunnen hierdoor altijd de gepaste deur en/of hulp aan u bieden.

We voeren ook diverse werkzaamheden uit bij onder andere Tata Steel, ASML, diverse luchthavens en overheidsinstellingen.