Hefdeuren aanschaffen bij Van den Berg Bedrijfsdeuren

Bent u op zoek naar hefdeuren? Deze kunt u bij Van den Berg Bedrijfsdeuren aanschaffen. Deze deuren zorgen ervoor dat uw bedrijf veilig toegankelijk is. De hefdeuren zijn onderdeel van ons ruime assortiment aan industriedeuren.

Onze deuren worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn ze bestand tegen diverse en extreme weersomstandigheden. Als u een hefdeur bij ons aanschaft, bent u ervan gegarandeerd dat deze lang meegaan.

“Onze hefdeuren worden gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor u gegarandeerd bent van een lange levensduur.”

Offerte aanvragen Bel: 033 – 299 01 16

Diverse hefdeuren

De hefdeuren zijn gemaakt voor gebruik in utiliteitsgebouwen of voor toepassing bij andere industriële toepassingen. Grote openingen in een wand kunnen hier gemakkelijk mee worden afgesloten. Een hefdeur is tevens niet alleen te gebruiken als buitendeur, maar ook voor binnen.

De ruimte van uw pand wordt optimaal benut met een hefdeur, doordat deze verticaal geopend wordt. Tevens worden ze strak op elkaar gemonteerd. De hefdeuren zijn in diverse materialen verkrijgbaar. Wij zijn merkonafhankelijk en bieden dan ook diverse merken aan. Zo kunnen wij altijd een passende deur voor uw pand vinden.

Groene hefdeuren in een groot warenhuis vanuit binnen   Groene hefdeuren in een groot warenhuis vanuit buiten

Ruimtebesparend en efficiënt

Een van de merken die wij aanbieden is de Butzbach Spacelite. Deze zijn ruimtebesparend en extreem slijtvast. De panelen van deze deur stapelen zich verticaal en compact achter elkaar. Dit maakt dat deze deur zeer geschikt is voor nieuwe als bestaande gebouwen.

Butzbach biedt met deze deur, die tot wel 78% licht doorlaat, een uniek en uiterst functioneel concept. De deur heeft een zeer innovatief openingssysteem. Het ontwerp van de deur is trend-setting. Daarnaast zijn er verschillende uitrustingsopties te krijgen. Hierdoor is dit één van de meest flexibele deursystemen verkrijgbaar.

Verschillende kleuren van de hefdeurenKleuren

Er zijn 3 verschillende basiskleuren verkrijgbaar:

  • Groen
  • Blauw
  • Wit