Mooie en veilige sectionaaldeuren

Op zoek naar sectionaaldeuren? Wij begrijpen dat bij het kiezen van de juiste sectionaaldeur vele factoren een rol spelen. Daarom is het belangrijk om uzelf hier goed in te verdiepen. Een goede en kwalitatieve garagedeur biedt voor uw onderneming veel voordelen!

Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment met kwalitatieve en innovatieve sectionaaldeuren. Of u nu voorkeur heeft voor een bepaalde materiaalsoort als staal of aluminium, of met of zonder loopdeur, of met of zonder vensters. Alle garagedeuren zijn bijna in iedere maat en iedere kleur verkrijgbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden die industriedeuren bieden en alle deuren uit het aanbod bekijken? Neem dan een kijkje op onze website. Of neem direct contact met ons op, wij leggen u graag uit wat er mogelijk is voor uw bedrijf of garage.

Offerte aanvragen Bel: 033 – 299 01 16

Sectionaaldeur voor de garage

Gele sectionaaldeur met kleine raampjesSectionaaldeuren zijn ideale deuren voor garages, logistieke hallen, magazijnen, bedrijfshallen en koelruimtes. Een sectionaaldeur kan in iedere garageopening ingebouwd worden. Het laten installeren van sectionaaldeuren brengt vele voordelen met zich mee. Deze garagedeuren zorgen er namelijk voor dat u zowel binnen als buiten het pand veel ruimte kunt besparen. U heeft bijvoorbeeld meer ruimte bij het binnenrijden en parkeren van uw auto in of voor de garage. Ook blijft er voldoende doorrijruimte vrij. En mocht er een auto strak tegen de sectionaaldeur van de garage worden geparkeerd is dat niet erg.

Bovendien hoeft u zich geen zorgen meer te maken over zaken als veiligheid, isolatiewaarde en robuustheid. De sectionaaldeur voor de garage is optimaal afgedicht aan vier zijden met duurzame en weerbestendige afdichtingen. Waardoor regen, wind en sneeuw letterlijk buiten de deur worden gehouden. Daarnaast is een goede sectionale garagedeur voorzien van diverse beveiligingen als veerbreukbeveiliging, vingerknelbeveiliging en anti-liftbeveiliging (tegen inbrekers).

Doordat iedere sectionaaldeur geproduceerd is met gebruik van hoogwaardige materialen en bovendien tot in de puntjes afgewerkt is, bent u verzekerd van echte kwaliteit.

Zo werkt de garagedeur

Open garagedeur van een wasstraatSectionaaldeuren besparen veel ruimte doordat ze anders draaien dan de traditionele kanteldeur die iedereen wel kent. Het werkt als volgt. Een sectionaaldeur is een deur bestaande uit panelen. Wanneer u de sectionaaldeur van uw garage opent, schuiven de panelen langs de rails onder het plafond omhoog. Dit systeem is zeer gebruiksvriendelijk en kent een snelle openings- en sluitingssnelheid. De garagedeuren rollen vrijwel geluidloos omhoog en omlaag door de modernste constructies.

Doordat de panelen via een geleiderail omhoog schuiven, kunt u de ruimte voor de ruimte en binnen het pand optimaal benutten. Dit is ideaal als u veel opslagruimte wenst of voor de sectionaaldeur maar een korte oprit heeft.

Offerte aanvragen Bel: 033 – 299 01 16

 

Onderhoud icoon moersleutel

Onderhoud

Onderhoud aan uw bedrijfsdeuren zodat u de focus zorgeloos op uw dienstverlening kan houden.

 

Verkoop icoon handen schudden

Verkoop

Een breed aanbod aan kwalitatieve deuren voor zakelijk of particulier gebruik én advies op maat.

 

Montage icoon helm

Montage

Snelle en vakkundige montage van automatische- en industriedeuren; snel-, hef- en sectionaaldeuren

Sectionaaldeur met loopdeur

Een rij blauwe garagedeurenSteeds meer mensen ontdekken de voordelen van een sectionaaldeur met loopdeur. Een loopdeur in uw sectionaal garagedeur is mooi, veilig en praktisch. Wanneer u even snel iets wilt pakken in de garage hoeft u niet meer de gehele sectionaaldeur te openen. Gebruik enkel de loopdeur en u staat zo weer buiten. Ook houdt u op deze manier warmte, zand, stof en ongedierte eenvoudiger buiten. Ervaar het gemak van een sectionaaldeur met loopdeur zelf!

Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar als het gaat om een sectionaal garagedeur met loopdeur. Neem contact met ons op als u hierin geïnteresseerd bent.

“Er zijn talloze mogelijkheden en merken die goede sectionaaldeuren aanbieden.”

Vakkundige montage van de sectionaaldeuren

Wanneer u de juiste sectionaaldeuren voor uw pand uitgekozen heeft, rest er nog maar een taak: vakkundige montage van de garagedeur. Het is van groot belang dat de garagedeuren op de juiste manier geïnstalleerd en afgewerkt. Wij beschikken over een speciaal montageteam waarvan de medewerkers allen VCA gecertificeerd zijn.

Bovendien beschikken zij ook over een heftruck certificaat, hoogwerker certificaat, NEN3140 keuring en GPI-certificaat. Doordat iedere medewerker beschikt over een bus die van alle goedgekeurde gereedschappen is voorzien, kunnen zij allerlei werkzaamheden verrichten aan de garagedeuren.