Butzbach bedrijfsdeuren

Bent u op zoek naar een Butzbach bedrijfsdeur voor uw bedrijfshal of een ander industrieel gebouw? Wij van Van den Berg Bedrijfsdeuren zijn gespecialiseerd in het verrichten van montage- en servicewerkzaamheden aan garage- en bedrijfsdeuren. Bij ons vindt u alle type deuren.

“Van den Berg Bedrijfsdeuren, samen door één deur”

Grote voorraad onderdelen Butzbach deursystemen

  • Snelle service
  • Goed bereikbaar: bij storingen 24/7
  • Korte lijntjes
  • Grote eigen voorraad onderdelen
  • Snel schakelen
  • Enthousiast en goed opgeleid personeel met veel ervaring
  • VCA-gecertificeerd, NEN3140, hoogwerker- en heftruckcertificaat
  • Royaal ingerichte werkbus met goedgekeurd gereedschap
  • Merkonafhankelijk

Bekijk de brochure

Butzbach Novosprint snelloopdeur

Dé snelloopdeur Horizontaal, snel en veilig.

Bekijk Butzbach Novosprint snelloopdeur

Butzbach hefdeuren type Spacelite

Een Butzbach hefdeur Spacelite HT40 kenmerkt zich door een hoge lichtdoorlatendheid (70%). Daardoor komt er veel extra licht binnen en geeft het vanaf buiten als het donker is een erg mooi effect aan uw bedrijfspand. Daarnaast is de Spacelite ruimtebesparend en economisch.

Bouwruimte besparen en aanrijschades voorkomen

Wanneer de Butzbach hefdeuren namelijk geopend worden, stapelen de deurbladen bovenin zich achter elkaar op in de consoles. Dit bespaart inbouwruimte die u goed kan benutten voor bijvoorbeeld verlichting, luchtgordijnen en kraanbanen. Door alleen gebruik te maken van de wandmontage (zonder plafondophangingen) kunt u stellingen dichter bij de deur plaatsen. Hierdoor voorkomt u ook eventuele aanrijschades aan de bovengeleiding.

“Wij ontzorgen u van A tot Z: van Butzbach deursystemen regelen, veilig werken op hoogte tot aan het de- en monteren”

Butzbach snelloopdeur type Novosprint

Een Butzbach snelloopdeur Novosprint is een betrouwbare oplossing voor een pijlsnelle en veilige doorvoer. Door de zijwaartse openingen heeft de snelloopdeur een openingssnelheid van maximaal 5 m/s en een sluitsnelheid tot maximaal 2,5 m/s. De Novosprint heeft een efficiënte en lange levensduur. Daarom is het een investering die zichzelf op langere termijn terugbetaald.

Storing of reparatie

Een storing of reparatie aan een Butzbach deur komt vaak voort uit achterstallig onderhoud. Het is dus belangrijk om uw bedrijfsdeur tijdig te onderhouden. Want als u onderdelen moet vervangen loopt dat flink in de kosten. Als u last heeft van een storing, bel ons dan gerust: wij zijn 24/7 bereikbaar voor storingen.

Kom met ons in contact!

Wilt u graag dat wij uw bedrijfsdeur monteren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Of kom telefonisch met ons in contact door te bellen naar 033-2990116.

Contact opnemen Bel ons: 033-2990116