Automatische schuifdeuren

Onze automatische schuifdeuren zorgen voor een eenvoudige en veilige doorgang. De automatische schuifdeuren zijn overal toepasbaar en geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Ook voor de kleine ruimtes bieden deze een ruime doorgang.

Al onze schuifdeuren zijn toe te passen in een sluisopstelling, hierbij worden twee schuifdeuren achter elkaar geplaatst. Dit kan gecombineerd worden met de sluisfunctie. Hierbij kan de binnen- en buitendeur van de tochtsluis niet meer gelijktijdig open staan. Zo kan bijvoorbeeld de extreem koude of warme buitenlucht niet ongehinderd uw gebouw binnenstromen, op deze manier kunt u veel energie besparen.

Offerte aanvragenBel: 033 – 299 01 16

Toepassingen:

De automatische schuifdeuren zijn ideaal toe te passen:

  • In de horeca: Doorgang keuken-restaurant, entree restaurant
  • Zorginstellingen: Doorgang mindervaliden, entree, doorgang verschillende afdelingen
  • Detailhandel: Entree winkel(centrum), doorgang winkel-magazijn
  • Kantoren, showrooms, bedrijfsgebouwen: Entree autodealers, kantoorgebouwen, hotels, onderwijsgebouwen
     
Gesloten automatische schuifdeur   Open automatische schuifdeur

Onze varianten:

Enkelvleugelige schuifdeur

Geschikt voor een beperkte doorgang, kan zowel links- als rechtsschuivend worden uitgevoerd met glazen of houten deurvleugel

Dubbelvleugelige schuifdeur

Geschikt voor een ruimere doorgang (vanaf circa 1000 mm) met genoeg ruimte aan beide zijkanten, dit biedt een comfortabele entree met een maximale doorgangsbreedte.

Telescoop schuifdeur

Wilt u optimaal gebruikmaken van uw doorgang maar heeft u beperkte (zij)ruimte? Dan is dit de ideale oplossing. De deurvleugels worden dan opgesplitst in twee stukken en schuiven achter elkaar langs, dit biedt een optimale openingsbreedte.

Brandwerende schuifdeur

De automatische brandwerende schuifdeuren zijn te verkrijgen in enkele, dubbele en telescoop schuifdeuren. Deze deuren worden op het brandcompartiment geïnstalleerd, zodra het brandalarm word geactiveerd sluiten de deuren automatisch.

Als er nog personen aanwezig zijn kunnen zij de deuren handmatig openen, daarna sluiten de deuren weer automatisch. Vanaf een temperatuur van 160 graden Celsius schuimen de strips in de deuren dicht waardoor de deuren klem komen te zitten, zo kan er geen lucht meer worden doorgelaten.