Automatische deuren creëren een mooie uitstraling

Wij leveren drie verschillende automatische toegangsdeuren: automatische schuifdeuren, automatische draaideuren en automatische vouwdeuren.

Grote voorraad aan automatische deuren

Automatische schuifdeuren, draaideuren en vouwdeuren beschikbaar
Op maat voor u gemaakt
Maar liefst 10 jaar garantie op de deuren
Betrouwbare deurentechnologie
Veilige en eenvoudige werking
Merkonafhankelijk

Graag zorgen we ervoor dat personen, goederen en transportmiddelen makkelijk naar binnen en buiten kunnen gaan.

Offerte aanvragen Bel: 033 – 299 01 16

Samen door één deur

Grote voorraad aan automatische deuren

Op zoek naar automatische deuren voor uw bedrijfspand? U vindt ze bij Van den Berg Bedrijfsdeuren B.V. Wij leveren drie verschillende automatische toegangsdeuren: automatische schuifdeuren, automatische draaideuren en automatische vouwdeuren. Door te kiezen voor een van deze deuren bent u verzekerd van een aantal voordelen. Zo creëren ze een mooie uitstraling, versoepelen de verkeersstroom en bieden een optimaal binnenklimaat.

Alle gewenste uitvoeringen

Automatische deuren en geïntegreerde toegangssystemen zijn toepasbaar in vrijwel alle gewenste uitvoeringen. Zodoende kunnen we onze toegangsdeuren aanpassen aan uw specifieke eisen of van het desbetreffende project. Zowel voor entree-buitendeur als binnendeur is de automatische deur veilig te gebruiken. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan veiligheidsfuncties en profielsystemen voor deurpanelen.

Bespaar energie met automatische schuifdeuren

Onze automatische schuifdeuren zijn inzetbaar in een sluisopstelling. Hierbij worden twee schuifdeuren achter elkaar geplaatst. Een combinatie met een sluisfunctie is ook mogelijk. De binnen- en buitendeur van de tochtsluis kan dan niet meer gelijktijdig open staan. Zo stroomt koude of warme lucht niet ongehinderd uw bedrijfsgebouw binnen. Op deze manier bespaart u veel energie.

Onze schuifdeuren: Enkelvleugelige schuifdeur, Dubbelvleugelige schuifdeur, Telescoop schuifdeur, Brandwerende schuifdeur

Automatische draaideuren versoepelen de doorgang

Draaideuren worden ook wel draaideurautomaten of automatische deurdrangers genoemd. Door gebruik te maken van automatische draaideuren wordt de doorgang voor bezoekers versoepeld. Er zijn verschillende accessoires die de hygiëne, het comfort en het gebruikersgemak verhogen. Hierbij kunt u denken aan bewegingssensoren en tijdsbediening.

Flexibele automatische vouwdeuren

Automatische vouwdeuren zijn bijzonder flexibel en nemen slechts beperkte ruimte in beslag. De vouwdeuren zijn toepasbaar op diverse plekken: in de horeca, zorginstellingen, winkels, kantoren, showrooms, bedrijfsgebouwen, hotels, onderwijsgebouwen en magazijnen. Ook zorgt een vouwdeur voor meer veiligheid. Dankzij het uitbreekmechanisme kan de vouwdeur in geval van nood opengeduwd worden in de richting van de vluchtweg.

 • Jeroen van der Busse

  Al jaren klant bij firma van den Berg naar volle tevredenheid. Reageren altijd snel bij problemen en lossen het dan altijd netjes op.

 • Marc van den Berg

  Ik werk al jaren samen met firma vd Berg op Schiphol en naar volle tevredenheid. Denken goed mee en zorgen altijd dat het voor elkaar komt. Zeer klantgericht en scherp geprijsd.

 • BJtuinidee

  Super blij met onze nieuwe deur! Goede service en advies vooraf gehad!

 • Floris bouwcenter logo
 • De Smid Spakenburg logo
 • EMB vastgoed logo
 • Pon Dealer Groep logo
 • Bam bouw en techniek logo
 • Van Halteren Metaal logo

Dé oplossing voor bijvoorbeeld VvE’s, ziekenhuizen, revalidatiecentra en zorginstellingen

Draaideurautomaten automatiseren bestaande of nieuwe toegangsdeuren. Ongeacht of dit nu een binnen- of een buitendeur betreft. Dit wordt ook wel een automatische deurdranger genoemd. Door het gebruik van een draaideurautomaat wordt de doorgang voor mensen versoepeld. Hierdoor is het dé ideale oplossing voor bijvoorbeeld VvE’s, ziekenhuizen, revalidatiecentra en zorginstellingen.

Geïnteresseerd in onze automatische deuren?

Benieuwd naar onze automatische deuren? Bekijk ons aanbod en vraag direct een offerte aan. Als u vragen of opmerkingen voor ons heeft, kom dan gerust met ons in contact.

Offerte aanvragen Bel: 033 – 299 01 16