Uw partner op het gebied van ConDoor deuren

Bent u op zoek naar ConDoor deuren? Om deze deuren te kopen kunt u alleen terecht bij een dealer die aangesloten is bij het netwerk van ConDoor. Bij Van den Berg Bedrijfsdeuren zijn zowel particulieren als zakelijke partijen aan het juiste adres voor deuren van dit merk. Wij zijn namelijk gespecialiseerd leverancier van diverse soorten deuren (waaronder bedrijfsdeuren) en hebben een partnerschap met ConDoor.

Deze deuren worden op maat gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Neem gerust contact met ons op om uw wensen met onze adviseurs te bespreken. Wij kunnen u dan een vrijblijvende offerte voorleggen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Waarom steeds meer klanten voor ConDoor deuren kiezen

Garagedeuren van hoge kwaliteit
Op maat voor u gemaakt
Maar liefst 10 jaar garantie op de deuren
Betrouwbare deurentechnologie
Veilige en eenvoudige werking
Verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren, stijlen, structuren en designs

ConDoor deuren voor woningen

Wilt u een garagedeur bij uw woning laten plaatsen? Dan maakt u met ConDoor deuren een uitstekende keuze. Deze deuren zijn qua uiterlijk namelijk volledig aan uw wensen aan te passen. Dat betekent dat er veel mogelijk is op het gebied van gebruikte materialen, kleuren, stijlen, structuren en designs. De deuren worden dus altijd op maat gemaakt in de fabriek. Hierdoor kunnen wij ConDoor deuren leveren die perfect op uw wensen aansluiten en goed bij de rest van uw woning past.

ConDoor deuren zijn betrouwbaar, duurzaam en voldoen aan alle (strenge) Europese richtlijnen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. De deuren zijn bestand tegen allerlei weersinvloeden en zorgen voor een veilige afsluiting van een ruimte. ConDoor deuren staan garant voor kwaliteit, waardoor er maar liefst 10 jaar garantie op de deuren rust.

ConDoor deuren voor bedrijven

Ook bedrijven kunnen bij ons aankloppen voor ConDoor deuren. Wij kunnen iedere deur voorzien van uw bedrijfslogo, waardoor het pand uw bedrijf nog beter representeert. Bij Condoor deuren gaat veiligheid daadwerkelijk voor alles. Om de veiligheid van uw pand te verbeteren bevatten de deuren diverse eigenschappen en functies:

 • Vingerklembeveiliging
 • Veerbreukbeveiliging
 • Inbraakbeveiliging en het SKG keurmerk
 • Optilbeveiliging
 • Onderloop- en obstakelbeveiliging

Met ConDoor deuren kunt u een ruimte dus met een gerust hart afsluiten en achterlaten.

Enkele van onze reviews

 • Marc van den Berg

  Ik werk al jaren samen met firma vd Berg op Schiphol en naar volle tevredenheid. Denken goed mee en zorgen altijd dat het voor elkaar komt. Zeer klantgericht en scherp geprijsd.

 • Bjtuinidee Tuin-kamerplantenverkoop Zuidwenk

  Super blij met onze nieuwe deur! Goede service en advies vooraf gehad!

 • Jeroen van der Busse

  Al jaren klant bij firma van den Berg naar volle tevredenheid. Reageren altijd snel bij problemen en lossen het dan altijd netjes op.

 • Floris bouwcenter logo
 • De Smid Spakenburg logo
 • EMB vastgoed logo
 • Pon Dealer Groep logo
 • Bam bouw en techniek logo
 • Van Halteren Metaal logo

Over Van den Berg Bedrijfsdeuren

Met Van den Berg Bedrijfsdeuren kiest u voor een full-service partner voor uw ConDoor deuren. Wij kunnen u deze niet alleen leveren, maar ook de montage- en servicewerkzaamheden verrichten. Ons bedrijf is in 2002 opgericht, destijds nog als ZZP bedrijf. Inmiddels, vele jaren later, zijn we uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met personeel en vele certificaten. Zo beschikken we ook over het VCA-certificaat, wat betekent dat wij altijd veilig en professioneel te werk gaan. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met de juiste opleidingen om u op het gebied van garagedeuren in alles te ontzien. Daarbij is ons motto: samen door één deur!

Ontzorging van A tot Z: montage, demontage, reparaties en onderhoud van Condoor deuren

Bij Van den Berg Bedrijfsdeuren bieden we het totaalpakket aan. Wanneer u ons inschakelt voor ConDoor bedrijfsdeuren, zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar hoeft om te kijken. Niet alleen verzorgen wij de levering, ook kunnen we de deuren bij u komen monteren. Ervaart u problemen met de deur of is er op een gegeven moment een onderhoudsbeurt nodig? Dan staan onze medewerkers klaar om u daarbij te helpen.

ConDoor deuren gezocht? Neem nu contact met ons op

Heeft u interesse in ConDoor deuren? Neem dan direct contact op met Van den Berg Bedrijfsdeuren. U kunt ons het beste een e-mail sturen naar verkoop@berg-bedrijfsdeuren.nl, of het contactformulier invullen. 

Bekijk de brochure Offerte aanvragen

Kom met ons in contact!

Wilt u graag dat wij uw bedrijfsdeur monteren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Of kom telefonisch met ons in contact door te bellen naar 033-2990116.

Contact opnemen Bel ons: 033-2990116