Draaideurautomaten

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om uw bestaande of nieuwe deur te automatiseren? Dan is een draaideurautomaat dé eenvoudige oplossing, ongeacht of dit nu een binnen- of een buitendeur betreft. Dit wordt ook wel een automatische deurdranger genoemd.

Door het gebruik van een draaideurautomaat wordt de doorgang voor mensen versoepeld, hierdoor is het dé ideale oplossing voor bijvoorbeeld VvE’s, ziekenhuizen, revalidatiecentra en zorginstellingen. Er zijn verschillende accessoires toe te passen waardoor de hygiëne, het comfort en het gebruikersgemak wordt verhoogd.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bewegingssensoren waardoor de deur niet meer aangeraakt hoeft te worden. Ook is de tijd (zelfs per bediening) dat de deur open blijft staan instelbaar, ideaal voor bijvoorbeeld rolstoelhouders en mindervaliden.

Welk type draaideurautomaat past het beste bij u? Wij bieden graag onze hulp aan om dit lastige vraagstuk te beantwoorden. Als u meer informatie wenst over een van onze producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier alle automatische deuren.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toepassingen:

De draaideurautomaten zijn ideaal toe te passen:

 

 • In de horeca: Doorgang keuken-restaurant, entree restaurant
 • Zorginstellingen: Doorgang mindervaliden, entree, doorgang verschillende afdelingen
 • Detailhandel: Entree winkel(centrum), doorgang winkel-magazijn
 • Kantoren, showrooms, bedrijfsgebouwen: Entree autodealers, kantoorgebouwen, hotels, onderwijsgebouwen

Onze varianten:

 • Enkele draaideurautomaat

Geschikt voor een enkele deur.

 

 • Dubbele draaideurautomaat

Geschikt voor een dubbele deur. Door de geïntegreerde mechanische sluitvolgorderegelaar zorgt deze voor de juiste sluiting van de deurvleugels, ook in geval van spanningsuitval.

 

 • Fire-safe draaideurautomaat

Geschikt voor gebruik in combinatie met rook- en brandwerende deuren. Verkrijgbaar voor enkele en dubbele deuren. Bij stroomuitval kan de deur met de hand worden geopend. Ook kunnen de draaideurautomaten worden aangesloten op brandmeldinstallaties en/of rook- en warmtemelders.

 

Adviesgesprek aanvragen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Accessoires / bedieningen:

Draaicirkelbeveiliging type 4-safe

Deze actief infrarood draaicirkelbeveliging wordt op de deur geplaatst om te voorkomen dat iemand zich stoot tegen een open- of dichtzwaaiende deur.

Draaicirkelbeveiliging type flatscan

Deze draaicirkelbeveiliging past lasertechnologie toe voor de veilige werking van draaideuren.

Belangrijke kenmerken hiervan zijn:

 • Onafhankelijk van vloertype en omgeving
 • Eén module per deurzijde is voldoende voor de complete deur, ongeacht het formaat
 • Beveiliging van het draaigebied en hoofdsluitkant
 • Compact formaat

Trekschakelaar

Met behulp van een trekschakelaar kunt u de automaat bedienen in het midden van een ruimte. Ideaal voor een ruimte als een fietsenstalling of scootmobielruimte.

Sleutelschakelaar

Zoals de naam al aangeeft, is dit type schakelaar te bedienen met een sleutel. Ideaal voor de buitendeur van uw pand of appartementencomplex. De sleutelschakelaars kunnen geleverd worden als inbouw- en opbouwuitvoering. Deze zijn eventueel te voorzien van halve europrofielcilinder, er worden dan standaard 3 sleutels meegeleverd of u zorgt voor een eigen europrofielcilinder en eigen sleutels, dit alles volgens uw eigen sleutelplan.

Elleboogschakelaar type robuust

Deze fraai vormgegeven opbouw drukknoppen zijn geschikt voor het schakelen van de draaideurautomaat. In de behuizing is plaats voor een zender, zodat deze elleboogschakelaar eenvoudig geschikt kan worden gemaakt voor draadloze bediening.

Elleboogschakelaar type design

Deze fraai vormgegeven drukknoppen zijn geschikt voor het schakelen van de draaideurautomaat. De schakelaar is compact, heeft een modern design en is uitgevoerd in aluminium.

Paddenstoelknop

De drukknop heeft een paddenstoelvorm en is daarom makkelijk te bedienen. Daarnaast zijn de modellen waterdicht en dus geschikt voor buitenmontage. In de behuizing kan een zender worden geplaatst voor draadloze bediening. Er is keuze uit een zwarte, rode en groene knop.

Contactloze schakelaars

Deze contactloze schakelaars zijn verkrijgbaar in 3 maten: mini, midi en maxi. Ze hebben zo allemaal hun eigen voordelen maar zijn allemaal voorzien van een LED indicatie van blauw naar groen bij doorgang. 

De mini: zeer compact formaat, ideaal voor smalle deurkozijnen (B 32 x H 80 x D 23 mm)
De midi: elegant formaat (B 80 x H 80 x D 28 mm)
De maxi: valt direct op (B 80 x H 260 x D 28 mm)

 

Schopschakelaar

De schakelaar is geschikt om tegen te schoppen, slaan of beuken om deze te activeren. Het mechanische gedeelte kan tot ongeveer 2 miljoen schakelingen verwerken. De schakelaar is vervaardigd uit roestvast staal en is waterdicht volgens IP66 (ook geschikt voor buitenmontage).

Kaartlezer- /tagsysteem (door middel van een druppel)

Uw deur openen met een tag is veilig, eenvoudig en vooral simpel in gebruik. Dit gebruiksvriendelijke systeem biedt dé oplossing voor uw deur of een groep deuren. Uw sleutel wordt dan vervangen voor een tag. Uw sleutel verliezen is verleden tijd, u kunt de tags per stuk eenvoudig en snel toegang verlenen of juist blokkeren aan de door u aangewezen deur. Ook de autorisaties kunt u opsplitsen in verschillende niveaus zodat bepaalde gebruikers aangewezen rechten hebben om wel of niet een ruimte te betreden.

Kom met ons in contact!

Wilt u graag dat wij uw draaideurautomaat monteren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Of kom telefonisch met ons in contact door te bellen naar 033-2990116.