Dormakaba deuren

Dormakaba deuren zijn ontwikkeld om te zorgen voor toegangsoplossingen die bijdragen aan betere en veiligere gebouwen, terreinen en ruimtes. Het ruime portfolio van Dormakaba biedt oplossingen voor alle vereisten en staat voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. In het assortiment van Van den Berg Bedrijfsdeuren vindt u meerdere deuren van dit merk, waaronder draaideuraandrijvingen en automatische schuifdeuren.

Bekijk de verschillende deuren van dit merk uit ons assortiment en vraag een offerte aan, of neem contact met ons op voor het inwinnen van meer informatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Waarom Dormakaba deuren van Van den Berg Bedrijfsdeuren?

Garagedeuren van hoge kwaliteit
Op maat voor u gemaakt
Maar liefst 10 jaar garantie op de deuren
Betrouwbare deurentechnologie
Veilige en eenvoudige werking
Verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren, stijlen, structuren en designs

Dormakaba deuren: slim en veilig

De deuren die Dormakaba ontwikkelt zorgen voor een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimten, voor verschillende marktsectoren. Doordat dit merk al meer dan 150 jaar ervaring heeft, staat Dormakaba voor betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Alle standaard producten hebben zich door de jaren heen ruimschoots bewezen, maar dit merk levert ook concepten die geschikt zijn voor specifieke branches en toepassingen. De producten bieden voor iedere situatie de juiste oplossing.

Compleet gamma aan automatische bedrijfsdeuren

Dit merk biedt een compleet gamma aan automatische bedrijfsdeuren aan, die op hun beurt zorgen voor een betrouwbare, drempelvrije en energie-efficiënte ingangen en doorgangen van allerlei gebouwen. Daar is de ST FLEX een goed voorbeeld van. Dit is een energiebesparende schuifdeur die over een minimale profieldikte en een optimale thermische isolatie beschikt. Deze combinatie is compleet conform de Duitse ‘Energiespaar Ordonnantie EnEV 2009’ en de Environmental Product Declaration (EPD).

Enkele van onze reviews

 • Marc van den Berg

  Ik werk al jaren samen met firma vd Berg op Schiphol en naar volle tevredenheid. Denken goed mee en zorgen altijd dat het voor elkaar komt. Zeer klantgericht en scherp geprijsd.

 • Bjtuinidee Tuin-kamerplantenverkoop Zuidwenk

  Super blij met onze nieuwe deur! Goede service en advies vooraf gehad!

 • Jeroen van der Busse

  Al jaren klant bij firma van den Berg naar volle tevredenheid. Reageren altijd snel bij problemen en lossen het dan altijd netjes op.

 • Floris bouwcenter logo
 • De Smid Spakenburg logo
 • EMB vastgoed logo
 • Pon Dealer Groep logo
 • Bam bouw en techniek logo
 • Van Halteren Metaal logo

Assortiment van Van den Berg Bedrijfsdeuren

In het assortiment van Van den Berg Bedrijfsdeuren vindt u draaideuraandrijvingen en automatische deuren van Dormakaba. Hierbij kunt u onder andere denken aan een elektromechanische draaideuraandrijving die toepasbaar is op verschillende gebieden, maar ook aan een automatische schuifdeur voor gebruiksgemak en eenvoudige toegankelijkheid zorgt. De ST FLEX SECURE is een inbraakvertragende automatische schuifdeur, terwijl het telescopisch mechanisme van de TST FLEX automatische telescopische schuifdeur voor een grotere doorgangsbreedte zorgt. Wat vindt u van de FFT FLEX Green automatische vouwdeur? Dit is de eerste vouwdeur met een maximale doorgangsbreedte tot maar liefst 2,4 meter.

Vraag een offerte aan

Bekijk de verschillende Dormakaba deuren uit ons assortiment. Wist u dat wij de deuren van dit merk niet alleen leveren, maar indien gewenst ook voor u kunnen monteren? Onze ervaren en vakbekwame monteurs kunnen namelijk vrijwel ieder type bedrijfsdeur voor u monteren en naderhand onderhouden. Ook draaideurautomaten.

Bent u benieuwd naar de Dormakaba deuren uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op voor het inwinnen van meer informatie, of vraag een offerte aan voor meer duidelijkheid over de prijs. U kunt contact met ons opnemen door te bellen of een e-mail te sturen. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het beantwoorden van uw vragen. We helpen u graag verder.

Kom met ons in contact!

Wilt u graag dat wij uw bedrijfsdeur monteren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Of kom telefonisch met ons in contact door te bellen naar 033-2990116.

Contact opnemen Bel ons: 033-2990116