Roldeuren aanschaffen bij een specialist

Als u roldeuren wilt aanschaffen zit u goed bij van den Berg Bedrijfsdeuren. Dit zijn solide afsluitingen voor openingen in wanden bij utiliteitsgebouwen en andere industriële toepassingen. Wij hebben diverse merken rolluiken in ons assortiment, voor elke situatie en locatie is er een type rolluik beschikbaar.

Al onze bedrijfsdeuren en industriedeuren zijn gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Zo garanderen wij dat de deuren lang meegaan doordat ze bestand zijn tegen extreem weer. Daarnaast zijn onze rolluiken inbraakwerend.

“Ons goed opgeleide personeel staat altijd voor u klaar. U kunt 24/7 contact met ons opnemen.”

Rolluiken kopen bij van den Berg Bedrijfsdeuren

 • Snelle service;
 • Goed bereikbaar;
 • U kunt 24/7 contact opnemen;
 • Korte lijntjes;
 • Grote eigen voorraad;
 • Wij kunnen snel schakelen;
 • Goed opgeleid personeel met veel kennis;
 • Merkonafhankelijk.

U kunt via onze website direct een offerte aanvragen voor roldeuren. Wij staan altijd voor u klaar om goed advies te geven. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op middels ons contactformulier.

Bekijk hier alle industriedeuren.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gedegen roldeuren

Wij bieden u diverse soorten rolluiken, zodat er voor elke situatie en locatie een rolluik of roldeur te verkrijgen is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit deuren met dichte, geperforeerde of zelfs transparante lamellen. Tevens kunnen de rolluiken voorzien worden van zichtvensters en ventilatieroosters.

De rolluiken kunnen gemaakt worden van diverse materialen. Materialen die veel gebruikt worden zijn aluminium, (verzinkt) staal of RVS. Tevens zijn de rolluiken te verkrijgen in bijna alle RAL kleuren.

Inbraakwerende rolluiken

De elektrische rolluiken kunnen de veiligheid van uw pand vergroten. Wij kunnen de luiken namelijk voorzien van anti-optilveren. Deze voorkomen dat het rolluik opgetild kan worden. Alle producten zijn voorzien van een CE-markering en voldoen met een aanpassing aan de eisen voor inbraakvertraging van klasse 2 en 3. Met onze rolluiken is uw magazijn beter beveiligd.

Diverse soorten deuren voor uw pand

Wij verkopen niet alleen rolluiken. U kunt ook bij ons terecht voor verschillende andere soorten deuren en diensten. Wij hebben deze voor u op een rijtje gezet:

Adviesgesprek aanvragen

 • MM slash DD slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een offerte aan

U kunt via onze website direct een offerte aanvragen. Het is uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen indien u nog vragen of opmerkingen hebt. Dit kunt u doen via ons contactformulier, door te e-mailen naar info@berg-bedrijfsdeuren.nl of door te bellen naar 033 – 299 0116.