Brandwerende deuren

Brandwerende deuren gezocht voor het brandwereld afsluiten van een ruimte? Wij kunnen verschillende opties aanbieden op het gebied van brandveiligheid! Brandveiligheid is van ongekend belang. In geval van een brandmelding moet men binnen enkele minuten in veiligheid worden gesteld. Binnen ons aanbod aan branddeuren vindt u brandwerende rolschermen, roldeuren en overheaddeuren.

Op de productpagina’s vindt u de specifieke productbeschrijvingen met de juiste brandwerendheid en certificeringen. Vraag een offerte aan of neem contact op.

Brandwerende deuren van een specialist

Waarom kiezen brandwerende binnendeuren of buitendeuren van den Berg Bedrijfsdeuren?

  • Snelle service
  • 24/7 bereikbaar
  • Korte lijnen
  • Grote voorraad aan brandwerende deuren
  • Merkonafhankelijk
  • Deskundig personeel

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een beheersbare brand

Brandwerende deuren zorgen ervoor dat het vuur zo veel mogelijk beperkt wordt. Men probeert een brand te allen tijde te voorkomen, maar toch bestaat de kans dat er brand uitbreekt binnen het bedrijfspand of gebouw. Wanneer een brandwerende deur gemonteerd is, zorgt deze ervoor dat het vuur beheersbaar blijft.

Doordat deze deuren een brandvertragende werking hebben, heeft u meer tijd om alle aanwezigen veilig naar buiten te brengen. In ons aanbod vindt u de volgende brandvertragende deuren, zowel binnendeuren als buitendeuren:

Rolschermen

Brandwerende rolschermen of roldoeken zijn toepasbaar binnen scholen, gevaarlijke gebieden, fabrieken en ziekenhuizen. Deze doeken worden veel gebruikt bij binnensituaties die vragen om strenge brandwerende eisen. Hierbij kunt u denken aan de foodsector, de agrarische markt, de industrie en de utiliteit.

Roldeuren

Brandwerende roldeuren bieden een degelijke oplossing van het afsluiten of opdelen van bepaalde ruimtes binnen een pand waar een hoge brandweerstand vereist is. Doordat deze deuren geschikt zijn om op dagelijkse basis veelvoudig te gebruiken, zijn ze ideaal voor gebruik in onder andere winkelcentra en overheidsinstellingen. Uiteraard zijn ze ook zeer geschikt voor industriële toepassingen.

Overheaddeuren

Brandwerende overheaddeuren zijn meer dan geschikt voor het afsluiten van bedrijfsgebouwen, grote hallen, opslag voor gevaarlijke stoffen of brand- en explosiegevaarlijke omgevingen. Wanneer de deuren aangesloten zijn op het brandmeldsysteem, sluiten ze automatisch zodra een brand gedetecteerd is.

Uitvoerig getest

Iedere brandwerende deur wordt altijd getest op brand- en/of rookprestaties bij een geaccrediteerd laboratorium. Iedere brandwerende deur wordt tweezijdig in en voor de oven geplaatst en getest volgens de meest recente Europese normeringen.

Van den Berg Bedrijfsdeuren

Graag vertellen we u meer over ons bedrijf. Wij monteren, onderhouden en verkopen industriedeuren, waaronder automatische bedrijfsdeuren en garagedeuren. In ons assortiment vindt naast brandwerende deuren of brandvertragende deuren de volgende bedrijfsdeuren

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten van brandwerende deuren of wenst u meer informatie? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op voor het inwinnen van meer informatie. U kunt contact met ons opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, te bellen of te mailen.

We zijn telefonisch bereikbaar via033 299 0116. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar info@berg-bedrijfsdeuren.nl.

Adviesgesprek aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.