Bedrijfsdeuren aanschaffen bij een specialist

Wilt u bedrijfsdeuren aanschaffen? Deze industriedeuren zorgen voor een soepele doorstroming en een veilige toegankelijkheid binnen uw bedrijf. Wij bieden een verscheidenheid aan kwalitatieve deuren aan. Van loopdeuren tot overheaddeuren en garagedeuren.

Alle deuren zijn dankzij gebruik van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Daardoor bent u gegarandeerd van een lange levensduur.

“Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van montage- en servicewerkzaamheden aan garage- en bedrijfsdeuren.”

Aanbod van Montagebedrijf van den Berg

  • Snelle service
  • Goed bereikbaar
  • 24/7 beschikbaar
  • Korte lijntjes
  • Grote eigen voorraad aan industriedeuren, bedrijfsdeuren en garagedeuren
  • Verschillende opties
  • Schakelen snel
  • Merk onafhankelijk
  • Goed opgeleid personeel met veel kennis

Contact opnemen

Foto sectionaaldeur (1)

Adviesgesprek aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

Uitgebreid assortiment

Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende bedrijfsdeuren van kwalitatieve merken. Deze deuren zijn zeer geschikt voor vele gebouwtypen. Maar ook voor binnenruimten en als entree. Hierbij kunt u denken aan hefdeuren en rolluiken.

Onze deuren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Daarnaast bepaalt u ook helemaal zelf of u een deur van staal of aluminium wenst.

(Snel)loopdeuren

(Snel)loopdeuren werken accuraat en veilig. Bovendien bespaart u middels loopdeuren energie en verbetert de klimaatregeling in uw pand. De loopdeuren openen en sluiten razendsnel, waardoor de verkeersstroom geoptimaliseerd wordt.

Sectionaaldeuren / overheaddeuren

Sectionaaldeuren/overheaddeuren zijn zeer geschikt voor gebruik in bedrijfshallen. De overheaddeuren openen loodrecht, waardoor er achter en voor de deuropening veel ruimte over blijft. Dit is mogelijk doordat de afzonderlijke panelen loodrecht opstapelen.

Hefdeuren

Hefdeuren zijn zeer geschikt voor gebruik in utiliteitsgebouwen of voor andere industriële toepassingen. Ze zijn namelijk zeer geschikt voor het afsluiten van openingen in wanden, zowel binnen als buiten.

Doordat ze strak op elkaar gemonteerd worden en verticaal openen benut u de ruimte binnen het pand optimaal.

Rolluiken

Rolluiken zorgen ervoor dat er geen kostbare ruimte bij de zijkanten en plafond verloren gaat. Ze rollen heel compact op in de draagconstructie. Juist doordat ze zich zo oprollen, nemen ze bijna geen ruimte in.

“Doordat we merk onfhankelijk zijn, kunnen we altijd de gepaste deur aanbieden”

Kom met ons in contact!

Wilt u graag dat wij uw bedrijfsdeur monteren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Of kom telefonisch met ons in contact door te bellen naar 033 299 0116.