Automatische vouwdeuren

Heeft u een beperkte ruimte maar wilt u wel een automatische deur? Dan zijn onze automatische vouwdeuren een mooie oplossing. Deze deuren zijn bijzonder flexibel en hebben een modulair systeem dat kan worden aangepast aan allerlei situaties waarbij in de basis constant dezelfde componenten worden toegepast.

Een groot voordeel van de vouwdeuren is dat deze in een later stadium geïntegreerd kan worden in een bestaande doorgang. De deur vouwt zich (afhankelijk van de uitvoering) na een impuls naar één of twee zijden. Dankzij het uitbreekmechanisme kan de vouwdeur in geval van nood opengeduwd worden in de richting van de vluchtweg.

Welk type automatische vouwdeur past het beste bij u? Wij bieden graag onze hulp aan om dit lastige vraagstuk te beantwoorden. Als u meer informatie wenst over een van onze producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier alle automatische deuren.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toepassingen:

De automatische vouwdeuren zijn ideaal toe te passen:

  • In de horeca: Doorgang keuken-restaurant, entree restaurant
  • Zorginstellingen: Doorgang mindervaliden, entree, doorgang verschillende afdelingen
  • Detailhandel: Entree winkel(centrum), doorgang winkel-magazijn
  • Kantoren, showrooms, bedrijfsgebouwen: Entree autodealers, kantoorgebouwen, hotels, onderwijsgebouwen

Onze varianten:

  • Enkele vouwdeur (tweevleugelig)

Geschikt voor een beperkte doorgang. De twee deurbladen vouwen zich naar één zijde, nemen minimale ruimte in beslag en behouden hiermee een maximale doorgangsbreedte.

 

  • Dubbele vouwdeur (viervleugelig)

Geschikt voor een ruimere doorgang. De vier deurbladen vouwen zich naar twee zijden, nemen minimale ruimte in beslag en behouden hiermee een maximale doorgangsbreedte.

 

Adviesgesprek aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Accessoires / bedieningen:

Radar type IXIO-D

De IXIO-D is een sensor die twee technologieën combineert, namelijk de radartechnologie (bewegingsradar) en de infraroodtechnologie (stilstanddetectie). Dankzij de richtingsgevoelige radar kan energie bespaard worden. De driedimensionale infraroodgordijnen beschermen personen tegen contact met de deuren.

Radar type IXIO-S

De IXIO-S is een sensor met één technologie, namelijk de infraroodtechnologie (stilstanddetectie). Het driedimensionale infraroodgordijn beschermt stilstaande personen of objecten tegen contact met de deuren. Deze radar kan worden gecombineerd met radar type IXIO-D om de beveiliging van het gebied naast de schuifdeuren te garanderen.

Trekschakelaar

Met behulp van een trekschakelaar kunt u de automaat bedienen in het midden van een ruimte.

Sleutelschakelaar

Zoals de naam al aangeeft, is dit type schakelaar te bedienen met een sleutel. Ideaal voor de buitendeur van uw pand of appartementencomplex. De sleutelschakelaars kunnen geleverd worden als inbouw- en opbouwuitvoering. Deze zijn eventueel te voorzien van halve europrofielcilinder, er worden dan standaard 3 sleutels meegeleverd of u zorgt voor een eigen europrofielcilinder en eigen sleutels, dit alles volgens uw eigen sleutelplan.

Elleboogschakelaar type robuust

Deze fraai vormgegeven opbouw drukknoppen zijn geschikt voor het schakelen van de draaideurautomaat. In de behuizing is plaats voor een zender, zodat deze elleboogschakelaar eenvoudig geschikt kan worden gemaakt voor draadloze bediening.

Elleboogschakelaar type design

Deze fraai vormgegeven drukknoppen zijn geschikt voor het schakelen van de draaideurautomaat. De schakelaar is compact, heeft een modern design en is uitgevoerd in aluminium.

Paddenstoelknop

De drukknop heeft een paddenstoelvorm en is daarom makkelijk te bedienen. Daarnaast zijn de modellen waterdicht dus geschikt voor buitenmontage. In de behuizing kan een zender worden geplaatst voor draadloze bediening. Er is keuze uit een zwarte, rode en groene knop.

Contactloze schakelaars

Deze contactloze schakelaars zijn verkrijgbaar in 3 maten: mini, midi en maxi. Ze hebben zo allemaal hun eigen voordelen maar zijn allemaal voorzien van een LED indicatie van blauw naar groen bij doorgang. 

De mini: zeer compact formaat, ideaal voor smalle deurkozijnen (B 32 x H 80 x D 23 mm)
De midi: elegant formaat (B 80 x H 80 x D 28 mm)
De maxi: valt direct op (B 80 x H 260 x D 28 mm)

Schopschakelaar

De schakelaar is geschikt om tegen te schoppen, slaan of beuken om deze te activeren. Het mechanische gedeelte kan tot ongeveer 2 miljoen schakelingen verwerken. De schakelaar is vervaardigd uit roestvast staal en is waterdicht volgens IP66 (ook geschikt voor buitenmontage).

Kaartlezer- /tagsysteem (door middel van een druppel)

Uw deur openen met een tag is veilig, eenvoudig en vooral simpel in gebruik. Dit gebruiksvriendelijke systeem biedt dé oplossing voor uw deur of een groep deuren. Uw sleutel wordt dan vervangen voor een tag. Uw sleutel verliezen is verleden tijd, u kunt de tags per stuk eenvoudig en snel toegang verlenen of juist blokkeren aan de door u aangewezen deur. Ook de autorisaties kunt u opsplitsen in verschillende niveaus zodat bepaalde gebruikers aangewezen rechten hebben om wel of niet een ruimte te betreden.

Kom met ons in contact!

Wilt u graag dat wij uw vouwdeur monteren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Of kom telefonisch met ons in contact door te bellen naar 033-2990116.

Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan!