Automatische schuifdeuren

Onze automatische schuifdeuren zorgen voor een eenvoudige en veilige doorgang. De automatische schuifdeuren zijn overal toepasbaar en geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Ook voor de kleine ruimtes bieden deze een ruime doorgang.

Al onze schuifdeuren zijn toe te passen in een sluisopstelling, hierbij worden twee schuifdeuren achter elkaar geplaatst. Dit kan gecombineerd worden met de sluisfunctie. Hierbij kan de binnen- en buitendeur van de tochtsluis niet meer gelijktijdig open staan. Zo kan bijvoorbeeld de extreem koude of warme buitenlucht niet ongehinderd uw gebouw binnenstromen, op deze manier kunt u veel energie besparen.

Welk type automatische schuifdeur past het beste bij u? Wij bieden graag onze hulp aan om dit lastige vraagstuk te beantwoorden. Als u meer informatie wenst over een van onze producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier alle automatische deuren.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toepassingen:

De automatische schuifdeuren zijn ideaal toe te passen:

 

 • In de horeca: Doorgang keuken-restaurant, entree restaurant
 • Zorginstellingen: Doorgang mindervaliden, entree, doorgang verschillende afdelingen
 • Detailhandel: Entree winkel(centrum), doorgang winkel-magazijn
 • Kantoren, showrooms, bedrijfsgebouwen: Entree autodealers, kantoorgebouwen, hotels, onderwijsgebouwen

Onze varianten:

 • Enkelvleugelige schuifdeur

Geschikt voor een beperkte doorgang, kan zowel links- als rechtsschuivend worden uitgevoerd met glazen of houten deurvleugel

 

 • Dubbelvleugelige schuifdeur

Geschikt voor een ruimere doorgang (vanaf circa 1000 mm) met genoeg ruimte aan beide zijkanten, dit biedt een comfortabele entree met een maximale doorgangsbreedte.

 

 • Telescoop schuifdeur

Wilt u optimaal gebruikmaken van uw doorgang maar heeft u beperkte (zij)ruimte? Dan is dit de ideale oplossing. De deurvleugels worden dan opgesplitst in twee stukken en schuiven achter elkaar langs, dit biedt een optimale openingsbreedte.

 

 • Brandwerende schuifdeur

De automatische brandwerende schuifdeuren zijn te verkrijgen in enkele, dubbele en telescoop schuifdeuren. Deze deuren worden op het brandcompartiment geïnstalleerd, zodra het brandalarm word geactiveerd sluiten de deuren automatisch.

Als er nog personen aanwezig zijn kunnen zij de deuren handmatig openen, daarna sluiten de deuren weer automatisch. Vanaf een temperatuur van 160 graden Celsius schuimen de strips in de deuren dicht waardoor de deuren klem komen te zitten, zo kan er geen lucht meer worden doorgelaten. 

 

Adviesgesprek aanvragen

 • MM slash DD slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Accessoires / bedieningen:

Radar type IXIO-D

De IXIO-D is een sensor die twee technologieën combineert, namelijk de radartechnologie (bewegingsradar) en de infraroodtechnologie (stilstanddetectie). Dankzij de richtingsgevoelige radar kan energie bespaard worden. De driedimensionale infraroodgordijnen beschermen personen tegen contact met de deuren.

Radar type IXIO-S

De IXIO-S is een sensor met één technologie, namelijk de infraroodtechnologie (stilstanddetectie). Het driedimensionale infraroodgordijn beschermt stilstaande personen of objecten tegen contact met de deuren. Deze radar kan worden gecombineerd met radar type IXIO-D om de beveiliging van het gebied naast de schuifdeuren te garanderen.

Trekschakelaar

Met behulp van een trekschakelaar kunt u de automaat bedienen in het midden van een ruimte.

Sleutelschakelaar

Zoals de naam al aangeeft, is dit type schakelaar te bedienen met een sleutel. Ideaal voor de buitendeur van uw pand of appartementencomplex. De sleutelschakelaars kunnen geleverd worden als inbouw- en opbouwuitvoering. Deze zijn eventueel te voorzien van halve europrofielcilinder, er worden dan standaard 3 sleutels meegeleverd of u zorgt voor een eigen europrofielcilinder en eigen sleutels, dit alles volgens uw eigen sleutelplan.

Elleboogschakelaar type robuust

Deze fraai vormgegeven opbouw drukknoppen zijn geschikt voor het schakelen van de draaideurautomaat. In de behuizing is plaats voor een zender, zodat deze elleboogschakelaar eenvoudig geschikt kan worden gemaakt voor draadloze bediening.

Elleboogschakelaar type design

Deze fraai vormgegeven drukknoppen zijn geschikt voor het schakelen van de draaideurautomaat. De schakelaar is compact, heeft een modern design en is uitgevoerd in aluminium.

Paddenstoelknop

De drukknop heeft een paddenstoelvorm en is daarom makkelijk te bedienen. Daarnaast zijn de modellen waterdicht dus geschikt voor buitenmontage. In de behuizing kan een zender worden geplaatst voor draadloze bediening. Er is keuze uit een zwarte, rode en groene knop.

Contactloze schakelaars

Deze contactloze schakelaars zijn verkrijgbaar in 3 maten: mini, midi en maxi. Ze hebben zo allemaal hun eigen voordelen maar zijn allemaal voorzien van een LED indicatie van blauw naar groen bij doorgang. 

De mini: zeer compact formaat, ideaal voor smalle deurkozijnen (B 32 x H 80 x D 23 mm)
De midi: elegant formaat (B 80 x H 80 x D 28 mm)
De maxi: valt direct op (B 80 x H 260 x D 28 mm)

Schopschakelaar

De schakelaar is geschikt om tegen te schoppen, slaan of beuken om deze te activeren. Het mechanische gedeelte kan tot ongeveer 2 miljoen schakelingen verwerken. De schakelaar is vervaardigd uit roestvast staal en is waterdicht volgens IP66 (ook geschikt voor buitenmontage).

Kaartlezer- /tagsysteem (door middel van een druppel)

Uw deur openen met een tag is veilig, eenvoudig en vooral simpel in gebruik. Dit gebruiksvriendelijke systeem biedt dé oplossing voor uw deur of een groep deuren. Uw sleutel wordt dan vervangen voor een tag. Uw sleutel verliezen is verleden tijd, u kunt de tags per stuk eenvoudig en snel toegang verlenen of juist blokkeren aan de door u aangewezen deur. Ook de autorisaties kunt u opsplitsen in verschillende niveaus zodat bepaalde gebruikers aangewezen rechten hebben om wel of niet een ruimte te betreden.

Kom met ons in contact!

Wilt u graag dat wij uw schuifdeur monteren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Of kom telefonisch met ons in contact door te bellen naar 033-2990116.

Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan!