Over ons

van den Berg Bedrijfsdeuren is gespecialiseerd in het verrichten van montage- en servicewerkzaamheden aan garage- en bedrijfsdeuren.

In 2002 zijn wij begonnen als ZZP’er en nu – ruim 19 jaar later – zijn wij uitgegroeid tot een VCA-gecertificeerd bedrijf, gevestigd in Bunschoten. Ons team bestaat uit 4 personen op kantoor en 13 enthousiaste en goed opgeleide monteurs die jarenlange ervaring hebben; ze beschikken allemaal over een VCA-, GPI-, hoogwerker- en heftruckcertificaat, NEN3140 en rijden in een royaal ingerichte bus met goedgekeurd gereedschap.

Tevens beschikken we over meerdere hoogwerkers, heftrucks en aanhangwagens. Hierdoor kunnen wij u van A tot Z ontzorgen: van deuren leveren, veilig werken op hoogte tot aan het de- en monteren. Ook het afvoeren van uw oude deur is voor ons geen probleem.

Doordat we een groot gedeelte van onze materialen op voorraad hebben of snel kunnen leveren uit ons grote netwerk, zijn we erg flexibel en kunnen wij u snel van dienst zijn. We zijn merkonafhankelijk en kunnen hierdoor altijd de gepaste deur en/of hulp aan u bieden.

We voeren ook diverse werkzaamheden uit bij onder andere Tata Steel, Schiphol, ASML en overheidsinstellingen.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.