Record deuren

Record deuren schaft u aan bij Van den Berg Bedrijfsdeuren. Door de jaren heen is Record uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider op het gebied van geautomatiseerde toegangstechnieken, voornamelijk voor persoonsdoorgangen. De automatische deuren van dit merk zijn echte toegangsoplossingen. Zo zijn ze duurzaam, ruimte- en energiebesparend, ingenieus vormgegeven, krachtig en geluidsarm.

Wij verkopen onder andere schuifdeuren, carousseldeuren/tourniquetdeuren, roldeuren en vouwdeuren van dit merk. Indien gewenst kunnen we de deur(en) ook op vakkundige wijze voor u monteren. Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag een offerte aan.

Record deuren kopen

Waarom Record deuren aanschaffen bij Van den Berg Bedrijfsdeuren? Uw voordelen op een rij:

  • Snelle service
  • Goed bereikbaar
  • Grote eigen voorraad
  • Goed opgeleid personeel
  • VCA-gecertificeerd, NEN3140, hoogwerker- en heftruckcertificaat
  • Merkonafhankelijk

Zwitsers merk Record

Record is een bedrijf dat in 1953 als eenmanszaak is opgericht door Helmut Heinz Bunzl. Hij was de eerste die een geautomatiseerde draaideuraandrijving produceerde, even later produceerde hij ook de eerste automatische schuifdeur. Record is specialist op het gebied van automatische deursystemen. De deuren zijn stijlvol, houden de energiekosten zo laag mogelijk en worden gekenmerkt door een hoge mate van veiligheid. Bovendien zijn ze gebruiksvriendelijk en is de bediening ervan zeer duidelijk.

Automatische deuren

Record is – zoals hierboven al genoemd – specialist op het gebied van automatische deuren en produceert vele deuren. Zo produceert dit bedrijf ronde schuifdeuren, isolerende schuifdeuren, carousseldeuren, telescoopschuifdeuren, draaideur aandrijvingen, deur- en sluitsystemen voor éénrichtingsverkeer en een totaal openingssyteem. Daarnaast produceert dit merk ook inbraakwerende schuifdeuren, vouwdeuren, roldeuren, snelloopdeuren etc.

Deuren van vele merken

Inclusief montage en onderhoud

Indien gewenst kunt u de montage van de Record deuren ook aan ons overlaten. Wij hebben ervaren en vakbekwame monteurs in dienst die wel raad weten met de vakkundige montage van bedrijfsdeuren, waaronder met de bedrijfsdeuren van het merk Record.
Naast de juiste montage, is onderhoud ook van groot belang. Het is immers belangrijk dat de deur veilig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar werkt. Door jaarlijks onderhoud voorkomt u de kans op schades en storingen én verlengt u de levensdeur.

Kom met ons in contact!

Wilt u graag dat wij uw bedrijfsdeur monteren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Of kom telefonisch met ons in contact door te bellen naar 033-2990116.

Contact opnemen Bel ons: 033-2990116