Kone deuren

Kone deuren aanschaffen? Kone produceert personendeuren en industriële deuren voor vele gebouwen. Hierbij kunt u denken aan automatische draaideuren, sectionaaldeuren, automatische schuifdeuren en snelloopdeuren. Deze deuren dragen bij aan de betrouwbaarheid, veiligheid, en toegankelijkheid, zijn esthetisch en zorgen voor meer gebruiksgemak.

Wij van van den Berg Bedrijfsdeuren kunnen deze leveren en op vakkundige wijze voor u monteren. Neem contact op voor meer informatie over Kone of vraag een offerte aan.

Kone deuren aanschaffen

Waarom Kone deuren aanschaffen bij van den Berg Bedrijfsdeuren?

  • Snelle service
  • Goed bereikbaar
  • Grote eigen voorraad
  • Goed opgeleid personeel
  • VCA-gecertificeerd, NEN3140, hoogwerker- en heftruckcertificaat
  • Merkonafhankelijk

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Personendeuren

Wij verkopen verschillende Kone deuren, waaronder personendeuren voor gebouwen. Automatische deuren zijn er een van. Deze automatische deuren zorgen voor de meest veilige toegankelijkheid van gebouwen en zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Automatische draaideuren zijn geschikt voor diverse toepassingen en zijn krachtig, stil en energiezuinig doordat ze beschikken over een volautomatische draaideuraandrijving.

Ten slotte verkopen we ook tourniquet personendeuren van Kobe. Deze zorgen ervoor dat de gebruikers van dit gebouw het gebouw snel en efficiënt kunnen betreden én verlaten. Zodoende bespaart u energiekosten.

Industriële deuren

Naast personendeuren, leveren en monteren wij ook industriële deuren van Kone. Deze deuren spelen een cruciale rol in situaties waarin onder andere materialen, mensen en machines van de ene naar de andere plek gaan binnen gebouwen. De industriedeuren van Kone worden veel gebruikt in de productie. Hierbij kunt u denken aan onder andere hefdeuren. Doordat ze compact gebouwd zijn, nemen ze weinig inbouwruimte in.

Daarnaast zijn ze lichtdoorlatend, waardoor u minder energie verbruikt wordt en er een prettige werkatmosfeer ontstaat. Verder verkopen wij ook overheaddeuren/sectionaaldeuren. Deze buitendeur is een duurzame uitkomst om artikelen op een adequate manier te verplaatsen. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor snelloopdeuren van Kone. Deze deuren worden snelloopdeuren genoemd omdat ze een snelle openingstijd hebben. Dankzij die snelle openingstijd kunt u de luchtstroming en de temperatuur in het pand optimaal beheersen.

Bedrijfsdeuren
Foto snelloopdeur (Butzbach Novosprint Duo)

Deuren van andere merken

Naar deuren van Kone, verkopen wij ook kwalitatieve deuren voor in gebouwen van andere merken. Doordat we merkonafhankelijk zijn, kunnen we altijd de gepaste hulp of deur bieden. Zo verkopen wij ook deuren van:

Adviesgesprek aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor meer informatie

Bekijk de mogelijkheden. Meer weten over Kone deuren, of wilt u een deur van dit merk door ons laten leveren en monteren? U kunt in dat geval contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte aanvragen.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 033-2990116 of een e-mail te sturen naar info@berg-bedrijfsdeuren.nl. Het is ook mogelijk om uw vraag over Kone en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u zo goed mogelijk verder te helpen.