Floor Rolluiken

Wij leveren en monteren bedrijfsdeuren van Floor Rolluiken die de inbrekersgilde voor blijven. Dit merk beschikt over een eigen fabriek waarin verschillende bedrijfsdeuren geproduceerd worden. Hierbij kun je denken aan rolhekken, roldeuren, schaarhekken, rolluiken en doorzichtige rolluiken. Daarnaast produceert dit bedrijf ook gepatenteerde en SKG gecertificeerde rolluiksystemen, die ongenodigde gasten buiten uw bedrijfspand houden. Een rolluik is dus wel zo veilig!

Wij van van den Berg bedrijfsdeuren verkopen roldeuren van Floor. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de roldeur of het rolluik naar wens. Graag gaan we samen door één deur en zorgen we voor optimale veiligheid.

Floor Rolluiken aanschaffen

Waarom kiezen voor van den Berg Bedrijfsdeuren? De voordelen op een rij:

  • Snelle service
  • Goed bereikbaar
  • Grote eigen voorraad
  • Goed opgeleid personeel
  • VCA-gecertificeerd, NEN3140, hoogwerker- en heftruckcertificaat
  • Merkonafhankelijk

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Roldeuren van hoge kwaliteit

Floor Rolluiken is een familiebedrijf dat inmiddels meer dan 40 jaar bestaat – zoals de naam al zegt – allerlei soorten rolluiken produceert. Dit bedrijf produceert rolluiken, rolhekken, transparante rolluiken en dubbelwandige rolluiken. Ook kunt u bij dit bedrijf terecht voor brandwerende rolluiken/doeken, schaarhekken en een isolerend strookgordijn. De kwaliteit van ieder van voorgaande producten zoals de rolhekken is gegarandeerd doordat het gehele proces in eigen beheer plaatsvindt.

Bepalende factoren

Tijdens de zoektocht naar de juiste deur voor het bedrijf, is uw persoonlijke smaak van groot belang. Welke rolluik het meest geschikt is voor uw bedrijfspand en de toepassing, is daarnaast ook afhankelijk van een aantal andere factoren. Houd bij het maken van een keuze rekening met onder andere brandweereisen, eisen van de verzekeringsmaatschappij en de eisen die de gemeente stelt aan bedrijfsdeuren. Daarnaast spelen de bouwtechnische mogelijkheden uiteraard ook een rol.

Bedrijfsdeuren
Foto snelloopdeur (Butzbach Novosprint Duo)

Deskundige montage en onderhoud

Na de levering moet de Floor Rolluiken deur natuurlijk ook nog op de juiste wijze gemonteerd worden. De medewerkers uit ons 13 man tellende montageteam weten uitstekend hoe ze de bedrijfsdeur monteren. Ook beschikken ze over alle benodigde certificaten, keurmerken en apparatuur. Wij beschikken over meerdere heftrucks, aanhangers en hoogwerkers en ontzorgen u compleet.

Bedrijfsdeuren van andere merken

Adviesgesprek aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Floor Rolluiken sensor voor bedrijfsdeur kopen?

Bent u overtuigd en wilt u een bedrijfsdeur aanschaffen van dit merk? Neem gerust contact op om meer informatie in te winnen, of vraag een offerte aan. Men kan contact met ons opnemen door te bellen naar 033-2990116 of een e-mail te sturen naar info@berg-bedrijfsdeuren.nl.

Laat u liever uw contactgegevens achter in het contactformulier dat hier boven staat? Dat is natuurlijk ook een optie. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met u op.