BEA deuren sensor

BEA deuren sensor aanschaffen voor extra veiligheid? Deze sensoren van dit merk zorgen ervoor dat stroom voertuigen, trucks, en personen het gebouw veilig kunnen betreden en verlaten. Bovendien helpen ze energie besparen en verlaagt u het risico op aanrijdschade. Alle sensoren van BEA voldoen aan de eisen die gelden voor alle soorten automatische bedrijfsdeuren, ook voor automatische sectionaaldeuren. Bedrijfsdeuren met sensoren zijn ideaal voor gebruik in allerlei soorten gebouwen, bijvoorbeeld in magazijnen, logistieke gebouwd, hangars en fabrieken.

Wij van van van den Berg Bedrijfsdeuren bieden vele mogelijkheden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.

BEA deuren sensor kopen

Waarom BEA sensoren voor deuren aanschaffen bij van den Berg Bedrijfsdeuren? De voordelen op een rij:

  • Snelle service
  • Goed bereikbaar
  • Grote eigen voorraad
  • Goed opgeleid personeel
  • VCA-gecertificeerd, NEN3140, hoogwerker- en heftruckcertificaat
  • Merkonafhankelijk

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BEA opent en sluit deuren

De sensoren van BEA openen deuren en zorgen ervoor dat de gebruikers tijdens beschermd worden tijdens het sluiten van de deur. Dit is mogelijk doordat er twee technologieën met elkaar gecombineerd worden. Radar en actieve infrarood, om precies te zijn. Deze technologie heeft twee doelen. Ten eerste is het het doel om automatische deuren te openen en deze te beschermen.

Ten tweede is het doel om de veiligheid van de gebruikers van de automatische deuren te garanderen. Dit is mogelijk doordat de radar elke vorm van beweging bij de deur detecteert. Daarentegen zorgt de infraroodtechnologie ervoor dat de aanwezigheid van object en mens opgemerkt wordt.

Twee verschillende systemen

BEA produceert twee verschillende sensoren voor bedrijfsdeuren die zorgen voor extra veiligheid. Deze oplossingen zijn onder te verdelen in contactloze systemen en drukgevoelige systemen. Het contactloze systeem reageert op iedere bewuste benadering in de omgeving van de deur. Hierdoor is geen fysiek contact nodig. Het drukgevoelige systeem werkt anders.

Dit systeem wordt bestuurd door een druk op de knop. Beide systemen zijn bij van den Berg Bedrijfsdeuren verkrijgbaar in vele vormen en maten. Ze zijn op bijna iedere automatische deur te monteren. Ideaal dus in combinatie met een van de automatische bedrijfsdeuren uit ons aanbod.

Bedrijfsdeuren van vele merken

Naast deur sensoren van dit merk verkopen wij ook bedrijfsdeuren van andere merken. Van bedrijfsdeuren van Metacon tot deuren van Condoor, Assa Abloy en Butzbach. In ons assortiment vindt u ook deuren van de volgende merken:

Adviesgesprek aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over BEA sensoren voor bedrijfsdeuren?

Heeft u een automatische bedrijfsdeur en zoekt u nog een sensor die hier perfect op aan te sluiten is? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van een sensor van BEA voor de veiligheid van uw deur te bespreken. Of vraag een offerte aan. Indien gewenst kunnen we het systeem ook meteen voor u monteren. Wist u dat wij uw bedrijfsdeuren ook graag onderhouden?

U kunt ons bereiken door te bellen naar 033-2990116 of een e-mail te sturen naar info@berg-bedrijfsdeuren.nl. Graag voorzien we u van deskundig advies waar u mee verder kunt.