Bedrijfsdeuren bij van den Berg

Bedrijfsdeuren laat u plaatsen door van den Berg. Wij zijn de specialisten als het gaat om bedrijfsdeuren reparatie en het monteren van deze deuren. Wij bieden verschillende kwalitatieve deuren aan, zo bestaat ons assortiment uit loopdeuren, overheaddeuren en garagedeuren. Alle deuren worden speciaal voor u op maat gemaakt. Voor de bedrijfsdeuren gebruiken wij hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden.
Daardoor heeft uw deur een lange levensduur. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we uw wensen bespreken. Wij maken voor u een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Stuur e-mail Bel: 033 – 290 01 16

Waarom klanten kiezen voor onze bedrijfsdeuren

  • Bedrijfsdeuren van hoge kwaliteit
  • Op maat voor u gemaakt
  • Maar liefst 10 jaar garantie op de deuren
  • Betrouwbare deurentechnologie
  • Veilige en eenvoudige werking
  • Verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren, stijlen, structuren en designs

 

Soorten bedrijfsdeuren

Bent u op zoek naar een bedrijfsdeur? Neem dan contact op met van den Berg. We beschikken over een ruim aanbod aan bedrijfsdeuren. Onze bedrijfsdeuren zijn zeer geschikt voor vele gebouwtypen. Wij zijn van vele markten thuis, zo leveren wij ook binnendeuren of deuren voor de entree aan. U kunt hierbij denken aan bedrijfsschuifdeuren of sectionaaldeuren. Sectionaaldeuren/overheaddeuren zijn zeer geschikt in bedrijfshallen. De overheaddeuren openen loodrecht, waardoor er achter en voor de deuropening veel ruimte over blijft. Dit is mogelijk doordat de afzonderlijke panelen loodrecht opstapelen.

Bedrijfsdeuren
Bedrijfsdeuren

 

(Snel)loopdeuren

Ook werken we met (snel)loopdeuren. Dit verbeterd onder andere de klimaatregeling in uw pand. De loopdeuren openen en sluiten razend snel, waardoor de verkeersstroom geoptimaliseerd wordt.

Onze bedrijfsdeuren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Daarnaast kunt u geheel naar wens zelf het materiaal uitzoeken. Denk hierbij aan staal of aluminium. Van bedrijfsdeuren tot garagedeuren, van den Berg helpt u met uw wens. Wij leveren ook garagedeuren aan voor persoonlijk gebruik. Ook deze deuren worden voor u op maat gemaakt.

Unieke dienstverlening

Montage, onderhoud & verkoop van deuren

Onderhoud

Onderhoud aan uw bedrijfsdeuren zodat u de focus zorgeloos op uw dienstverlening kan houden.

Verkoop

Een breed aanbod aan kwalitatieve deuren voor zakelijk of particulier gebruik én advies op maat.

Montage

Snelle en vakkundige montage van automatische- en industriedeuren; snel-, hef- en sectionaaldeuren

Onze tarieven

Bent u benieuwd wat de bedrijfsdeuren prijzen zijn? Vraag dan nu eenvoudig een offerte aan. De offerte wordt geheel naar uw wens op gemaakt. Daarnaast is deze ook geheel verblijvend, zodat u precies weet waar u aan toe bent. De bedrijfsdeur prijzen zijn inclusief onze persoonlijke service.

Van A tot Z persoonlijke service

Wij kunnen u van A tot Z volledig ontzorgen. We hebben onze eigen hoogwerkers, heftrucks en aanhangwagens. Hierdoor kunnen wij niet alleen deuren leveren, maar werken in de hoogte en de bedrijfsdeuren goed monteren of repareren. Uw oude bedrijfsdeur of garagedeur kunnen wij ook weer meenemen.

Enkele van onze reviews

Marc van den Berg
Ik werk al jaren samen met firma vd Berg op Schiphol en naar volle tevredenheid. Denken goed mee en zorgen altijd dat het voor elkaar komt. Zeer klantgericht en scherp geprijsd.

Bjtuinidee Tuin-kamerplantenverkoop Zuidwenk
Super blij met onze nieuwe deur!
Goede service en advies vooraf gehad!

Jeroen van der Busse
Al jaren klant bij firma van den Berg naar volle tevredenheid.
Reageren altijd snel bij problemen en lossen het dan altijd netjes op.

Over van den Berg bedrijfsdeuren

van den Berg heeft al meer dan 18 jaar ervaring in verschillende bedrijfsdeuren. In 2002 begonnen wij als een ZZP bedrijf. Wij zijn nu uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met professioneel personeel. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen en opgeleide monteurs die ervaringen hebben met garagedeuren en bedrijfsdeuren. Een bedrijfsdeur of garagedeur kan geheel naar wens worden gemaakt. Er is veel mogelijk op gebied van materialen, kleuren, stijlen, structuur en stijl.
Wij leveren niet alleen deuren, maar u kunt ook ons inzetten voor montage- en servicewerkzaamheden. Ons motto is dan ook: samen door één deur!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten wat van den Berg bedrijfsdeuren voor u kunt betekenen? U kunt ons altijd mailen of het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Stuur e-mail Bel: 033 – 290 01 16