Aanrijdpalen

Aanrijdpalen gezocht voor het beperken van schades van aanrijdingen? In het assortiment van van den Berg Bedrijfsdeuren vindt u vele palen die rammen tegen gaan. Onze anti-rampalen zijn eenvoudig en zeer nuttig in uw bedrijfsproces. Zowel binnen als buiten. Deze palen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en zijn van hoge kwaliteit. Neem gerust contact met ons op om uw wensen met onze adviseurs te bespreken, of vraag een offerte aan. Dan weet u precies weet waar u aan toe bent.

Stuur e-mail Bel: 033 – 290 01 16

Voordelen van de B-Protect® aanrijdpaal

  • Stevigheid en veerkracht
  • Meer veiligheid en bedrijfszekerheid
  • Verlaagde kans op herstelkosten

Aanrijdpalen van B-Protect®

Wanneer u een bedrijfspand heeft waar vrachtwagens, auto’s, bestelwagen en heftrucks af een aanrijden zit een ongeluk in een klein hoekje. Uiteraard wilt u dat de werkvloer zo veilig mogelijk is voor al uw medewerkers. Wellicht bieden aanrijdpalen uitkomst. Deze palen worden ook wel afzetpalen, rampalen of stootpalen genoemd.

Maar hoe werken aanrijdpalen? De aanrijdpaal wordt voor de kolom van uw snelloopdeur of sectionaaldeur geplaatst. Hierdoor wordt deze beschermd bij ongelukken en brengt het risico op schade en uitval van uw bedrijfsdeur nog verder terug. Voertuigen kunnen nu immers niet meer tegen het bedrijfspand aanrijden.

Minimale kans op aanrijdschade

Een ongeluk zit zoals u hierboven al las in een klein hoekje. Zeker bij bedrijven waar veel logistieke handelingen zijn zoals productiebedrijven, transportbedrijven, voedselverwerkingsbedrijven, koel- & vrieshuizen, etc. is er altijd sprake van risico. Met onze aanrijdpalen is het mogelijk om deze risico’s zo veel mogelijk te beperken.

In combinatie met onze verschillende soorten snelloopdeuren en de aanrijdpalen wordt de kans op aanrijschade geminimaliseerd. Dit komt door de snelle openingssnelheid van de snelloopdeur en de stevigheid en veerkracht van de aanrijdpaal. Zo is de kans dat uw bedrijfsproces wordt verstoord minimaal.

Stevigheid en veerkracht

De aanrijdpalen van B-Protect worden gemaakt van polyethaan en beschikken over een kern van staal. Door de samenstelling van de B-Protect® geeft de aanrijdpaal een optimale verhouding tussen stevigheid en veerkracht. Bij een aanrijding zal de paal de grootste impact compenseren door mee te bewegen, om vervolgens terug te keren naar de originele positie. Dit maakt dat deze aanrijdpaal het risico op aanrijdschade aan uw deur minimaliseert en uw bedrijfsproces versoepelt. Doordat de aanrijdpaal veerkrachtig is, raakt hij bij aanrijdingen niet snel beschadigd.

Vier verschillende hoogtes

De stalen kern van de aanrijdpaal betreft een draadeinde, deze wordt bekleed en beschermd door een grijze voet, gele polyetheen cilinders en een grijze kop. Het draadeinde wordt in de vloer bevestigd door middel van een chemisch anker. De stootpaal is beschikbaar in vier verschillende hoogtes, door middel van één, twee, drie of vier polyetheen cilinders. De hoogte is afhankelijk van de situatie. Bovendien bestaan er verschillende types aanrijdpalen, waaronder varianten van staal, RVSA en van kunststof.

Unieke dienstverlening

Montage, onderhoud & verkoop van deuren

Onderhoud

Onderhoud aan uw bedrijfsdeuren zodat u de focus zorgeloos op uw dienstverlening kan houden.

Verkoop

Een breed aanbod aan kwalitatieve deuren voor zakelijk of particulier gebruik én advies op maat.

Montage

Snelle en vakkundige montage van automatische- en industriedeuren; snel-, hef- en sectionaaldeuren

Enkele van onze reviews

Marc van den Berg
Ik werk al jaren samen met firma vd Berg op Schiphol en naar volle tevredenheid. Denken goed mee en zorgen altijd dat het voor elkaar komt. Zeer klantgericht en scherp geprijsd.

Bjtuinidee Tuin-kamerplantenverkoop Zuidwenk
Super blij met onze nieuwe deur!
Goede service en advies vooraf gehad!

Jeroen van der Busse
Al jaren klant bij firma van den Berg naar volle tevredenheid.
Reageren altijd snel bij problemen en lossen het dan altijd netjes op.

Toepassingen

Aanrijdpalen van dit merk zijn geschikt voor allerlei toepassingen. Bij deze toepassingen kunt u onder andere denken aan allerlei binnensituaties, maar ook aan buitensituaties. Doorgaans worden deze palen gebruikt ter bescherming van een deur zoals een van de bedrijfsdeuren die van den Berg Bedrijfsdeuren levert. In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan bedrijfsdeuren, waaronder automatische deuren en industriedeuren van verschillende merken. Hierbij kunt u onder andere denken aan bedrijfsdeuren van kwalitatieve merken zoals Condoor, Dormakaba, Kone en Metacon-Next.

Vraag een offerte aan voor aanrijdpalen

Heeft u interesse in aanrijdpalen? Bekijk de mogelijkheden op onze website en vraag bij interesse een offerte aan, of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie.. U kunt ons het beste een e-mail sturen, of het contactformulier invullen. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord op uw vragen. Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar per telefoon. We vertellen graag meer over wat onze producten mogelijk voor u kunnen betekenen.

Stuur e-mail Bel: 033 – 290 01 16